Ajakeskust hakkab juhtima Piret Sapp

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Sappi tänavad abilinnapeana tehtud töö eest Paide linnapea Kersti Sarapuu ja volikogu aseesimees Aivo Toomistu.
Piret Sappi tänavad abilinnapeana tehtud töö eest Paide linnapea Kersti Sarapuu ja volikogu aseesimees Aivo Toomistu. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

SA Ajakeskus Wittenstein nõukogu esimees Ants Hiiemaa ütles, et nõukogu valis ühel häälel ajakekskuse juhatajaks endise Paide abilinnapea Piret Sapi.

Hiiemaa lisas, et ajakeskuse juhatuse liikmeks kandideeris kuus Järvamaa inimest. «Vestlusvooru kutsuti kaks kandidaati. Piret Sapi valimisel juhatuse liikmeks sai määravaks juhtimiskogemus ja asutuse arendamise visioon,» selgitas ta.
 

Lisatud nõukogu liikme Janno Lehemetsa kommentaar: „SA Ajakeskus Wittenstein nõukogu esimees saatis kiirustades välja pressiteate, mis väitis, et nõukogu liikmed olid üksmeelselt Piret Sapi kandidatuuri poolt Wittensteini juhatuse liikme kohale. Tegelikkuses konkreetset hääletamist pole toimunud ja puudub allkirjastatud nõukogu koosoleku protokoll, mis kinnitaks Piret Sapi juhiks valimist.
Nõukogu liikme Janno Lehemetsa arvates on teine sõelale jäänud kandidaat suure tutvuste ja kogemuste pagasiga turismivaldkonna töötaja, kes oleks õige inimene turismigruppide Paidesse meelitamiseks. Lehemets tegi ettepaneku korraldada uus nõukogu koosolek, kus oleks võimalik enne juhi valimist läbi arutada mõlema kandidaadi plussid ja miinused, et langetada õiglane otsus.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles