Lumelasu alla jäänud auto remont jääb omaniku kanda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Paide Elamuhooldus keeldub hüvitamast remondikulusid autole, mis jäi nende hallatava maja katuselt kukkunud lumelaviini alla.

9. jaanuari varahommikul äratas Paides Kure 11 maja rahva üles suure mürinaga katuselt alla kukkuv lumi, mis haaras kaasa vihmaveerenni ja mattis enda alla kolm maja ette pargitud sõiduautot.
Kõige rohkem sai lumeraskuse all kannatada sõiduauto Mercedes, millel oli mõlkis kogu juhipoolne külg.

Mercedese omaniku Kalle Aasma üllatus oli suur, kui ta sai Paide Elamuhoolduselt vastuse, et on ise õnnetuses süüdi ja maja haldaja ei kavatse auto remonti kinni maksta.


Paide Elamuhoolduse juhataja Enn Piir ütles, et tema ei taha juhtumit pikemalt kommenteerida. Piir kinnitas siiski, et süüd ettevõttel ei lasu, seetõttu pole nõus kahjusid hüvitama ja on valmis kohtus oma seisukohtade eest seisma.


Paide Elamuhoolduse nõukogu esimees Mihhail Feštšin ütles, et on Piiri vahendusel juhtumiga tuttav ja samuti seda meelt, et ettevõte ei pea tekkinud kahju hüvitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles