Ajakeskuse juhi valimine viibib

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

SA Ajakeskus Wittenstein nõukogu esimees Ants Hiiemaa saatis eile hommikul pressiteate, kus selgitas, et nõukogu koosseisus Janno Viilup, Janno Lehemets, Kulno Klein, Peeter Saldre ja Ants Hiiemaa kinnitas ühel häälel juhatuse liikmeks Piret Sapi.

Nõukogu liige Janno Lehemets teatas seepeale Järva Teatajale, et Hiiemaa saatis kiirustades välja pressiteate, mis väitis, et nõukogu liikmed olid üksmeelselt Piret Sapi Wittensteini juhatuse liikmeks saamise poolt. «Tegelikkuses konkreetset hääletamist pole olnud ja puudub nõukogu koosoleku allkirjastatud protokoll, mis kinnitaks Piret Sapi juhiks valimist,» selgitas ta.

Ants Hiiemaa tunnistas eile õhtul, et kuna e-hääletus tekitas nõukogu liikmetes segadust, kutsus ta tänaseks kokku uue koosoleku. «Saame kõik ühise laua taga kokku ja hääletame kätt tõstes, et oleks kõigile selge,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles