Lõuna-Järvamaa koostöökogu õpetab raha küsima

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Järvamaa koostöökogu ettevõtjad suvepäevadel. Foto on illustreeriv.
Lõuna-Järvamaa koostöökogu ettevõtjad suvepäevadel. Foto on illustreeriv. Foto: AFP / Scanpix

Lõuna-Järvamaa koostöökogu korraldab neli infopäeva neile, kes kavatsevad küsida euroraha, et arendada elujõulist kogukonda või muuta elukeskkonda atraktiivsemaks.

Lõuna-Järvamaa koostöökogu tegevjuht Riina Trumm sõnas, et avatavas taotlusvooru meetmetes 1.1 ja 1.2 saavad euroraha saamiseks projekti kirjutada Türi, Imavere ja Väätsa vallas tegutsevad juriidilised isikud ehk mittetulundusühingud, sihtasutused ja kohalikud omavalitsuse üksused. „Tähtis on, et investeeringuteks küsitud raha jääb piirkonda,” täpsustas Trumm.

Selleks, et raha saamiseks läheks kavandite kirjutamine ladusamalt, korraldab koostöökogu neli infopäeva. Neile ootab Trumm osalema väga paljusid, sest infopäeval tutvustavad nad meedet ja sellest raha küsimise tingimusi. „Kuulama võiksid tulla kõik, kel mõlgub meeltes, et midagi võiks teha, sest infopäeval võib selguda kas ja kuidas võib mõte sobituda euroraha taotlemise voorudesse,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles