Kaks ettevõtjat jahivad oma toodetega parima toiduaine tiitlit

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eesti Parima Toiduaine piirkondlikul konkursil püüavad 24 konkurendi seas Lääne-Eesti väike-ettevõtte parima toote tiitlit kaks Koeru vallas tegutsevat ettevõtet.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp andis teada, et Järvamaalt jahivad tänavust parima toiduaine tiitlit Lääne-Eesti piirkondlikul konkursil Mahe Verivorst ja alkoholivaba Mamm Glögi.

Tallinnas 23. märtsil toimuval Eesti Parima Toiduaine piirkondlikul konkursil püüavad 24 konkurendi seas Lääne-Eesti väike-ettevõtte parima toote tiitlit SirLoin OÜ mahe verivorst ja Ervita Marjakasvatuse OÜ alkoholivaba Mamm Glögi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles