Järvamaa otsib suveniire

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Järvamaa arenduskeskus koostöös Paide turismiinfokeskusega kuulutab välja konkursi «Järvamaa suveniir 2011», mille eesmärgiks on mitmekesistada Järvamaad tutvustavate ja piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut ning ärgitada suveniiritootjaid looma piirkonda iseloomustavaid meeneid.

Sihtasutus Järvamaa arenduskeskuse Paide turismiinfokeskuse infokonsultant Piret Sihver suveniirikonkursi korraldamine toimub teist korda. Esimesel korral laekus kaheksa tööd, kuid peapreemia jäi välja andmata. «Seekord ootamegi rohkem lihtsaid, taskukohaseid, praktilisi ja suveniirilikumaid meeneid, mida oleks võimalik kinkida ise külla minnes või turistil kaasa osta meenutamaks külastatud piirkonda,» sõnas Sihver.


Konkursiga loodetaksegi suurendada maakonnas pakutavate suveniiride valikut.
Suveniirikonkurss kestab 31. maini.
Konkursile laekunud tööde hulgast valib võitjad SA Järvamaa arenduskeskus hindamiskomisjon koos kõigi konkursist huvitatutega, kes saavad töid hinnata Järvamaa infoportaalis. Auhinnatud tööd võivad edaspidi kasutada märget «Järvamaa suveniir 2011». Võitjad kuulutatakse välja 17. juunil turismiinfokeskuse uute ruumide avamisel.
Auhinnafond jaguneb järgmiselt: I koht saab preemiaks 319 eurot, II koht 128 eurot ja III kohta premeeritakse 64 euroga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles