Mulgimaale sõitnud ettevõtjad on tõsiselt meelestatud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgimees
Mulgimees Foto: Postimees.ee

Järvamaa arenduskeskusega Viljandimaale ettevõtlusega tutvuma sõitnud on väljasõidu korraldaja sõnutsi meelestatud kohe sedavõrd tõsiselt, et esitavad ärijuhtidele ka mitmeid ebamugavaid küsimusi.

Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner sõnas, et täna startisid Mulgimaale sealse ettevõtlusega tutvuma 28 peamiselt mikroettevõtjat, kelledest enamus on naised. Kogunenuid on varasemate väljasõitudega tavapärane hulk, kuid seekordseid reisiletulnuid iseloomustab Piisneri hinnangul tõsisus. „Paistab, et seekord pole ettevõtjad võtnud väljasõitu kui tasuta ekskursiooni, vaid huvituvad nii kontaktidest kui ka koostööst,” kõneles ta.

Samuti polnud väljasõidu esimeses kohas, Võhmas küünlavabrikus kõik esitatud küsimused juhtidele kerged vastata. „Uuriti ja puuriti ikka üsna põhjalikult, mis, kas ja kuidas,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles