Kodukant Järvamaad juhivad uued inimesed

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

„Aitab juba! Jään seekord oma otsusele kindlaks, ei lase ennast ära rääkida nagu mitmel varasemal korral,” ütles 12 aastat mittetulundusühingu Kodukant Järvamaa tegevjuhina töötanud Riina Trumm.

Seekord teadis Riina Trumm kindlalt, et astub tagasi kodukant Järvamaa juhtimisest, sest oli nii lubanud oma tööandjale pea kaks aastat tagasi asudes tööle Lõuna-Järvamaa koostöökogu tegevjuhina. „Kodukandis toimuvad juhi valimised iga kolme aasta tagant ja, et lubasin oma ühiskondlikku koormust vähendada, jäin otsusele kindlaks,sest tahan jõuda hästi täita koostöökogu tegevjuhile pandud ülesandeid ja vastutust,” täpsustas ta. Organisatsiooniga lubas ta siiski seotuks jääda ja võttis endale ülesande teha ühingule raamatupidamist.

Nii teadsid külaliikumise esindajad, et peale tavalise aastaaruande kinnitamise tuleb seekord tõsisem uue juhatuse valimine. Kodukant Järvamaa uuteks liikmeteks valiti Marta Kondas ja Riho Sepp Ambla vallast, Eve Rõuk ja Annely Meerbach Türi vallast, Tiia Mettus Väätsa vallast, Malle Rooba Roosna-Alliku vallast ning Kaie Altmets Koigi vallast. Kõik juhatuse liikmed on organisatsioonis olnud pikka aega ja kursis juhtimise olemusega. Oma piirkonna eestvedajatena on kõigil olemas oskused olla ka juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles