Tulbipäev meelitas kohale mitusada huvilist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel tulbipäeval Türi kultuurimajas ei oleks tulbid tähelepanu puuduse üle küll kurta saanud: nende kohal välkusid lakkamatult fotoaparaadid ja nende uhked nimed pandi hoolega märkmikesse kirja.
Esimesel tulbipäeval Türi kultuurimajas ei oleks tulbid tähelepanu puuduse üle küll kurta saanud: nende kohal välkusid lakkamatult fotoaparaadid ja nende uhked nimed pandi hoolega märkmikesse kirja. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile meelitas Türi kultuurimajja välja pandud 50 tulbisorti kohale hulgaliselt huvilisi. Lisaks silmailule kuulsid tulbipäevalised sibullillede kollektsionääridelt ka väärtuslikke tarkusesõnu.

Erivärvilised ja erikujulised peente nimedega tulbid olid Türi esimesel tulbipäeval tõelised staarid: nende kohal välkusid lakkamatult fotoaparaatide välklambid ja pildistavad mobiiltelefonid, nende nimesid panid laua ääres uudistajad hoolega märkmikesse kirja.
Türilane Viive Kruusala kirjutas üles kõik tulbisordid ja oma lemmikud märkis ristikesega ära. Kõige rohkem meeldis talle heleroosa «Dynasty». «Kahvatu küll, aga värv on nii puhas!» kiitis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles