Järva-Jaani mudilased tantsisid end paremate sekka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Möödunud nädalavahetusel võistles tantsufestivali «Koolitants 2011» lõppkontserdil sada paremat tantsu. Järvamaa tantsijatest jõudsid kõrgele kohale – mudilaste tantsudes kolme parima hulka Järva-Jaani mudilased, kes esitasid juhendaja Ülle Vaasi loodud lustaka hambapesutantsu «Päeva algus, üks ja kaks».


Lõppkontserdil Nokia kontserdimajas astusid üles ka Paide gümnaasiumi Xr klassi poisid estraaditantsuga «Jussike ja 8 sõpra» ning Paide gümnaasiumi poiste tantsutrupp Andreiõ I Ljubovõ vabatantsuga «Lelu on elu».
«Koolitantsu» lõppvõistlusel on järvalased silma paistnud varemgi: eelmisel aastal jõudis nominentide sekka estraaditantsude kategoorias X–XII klasside vanuserühmas võistelnud trupp Maribel Exit tantsuga «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni».
2009. aastal tunnistas žürii samas kategoorias ja vanuserühmas festivali laureaadiks Järva-Jaani noorte liikumisrühma tšarlstoni stiilis tantsuga «Selle aja tants», eesti tantsu «Aga mis meil viga elada» esitanud Järva-Jaani noorterühm sai vanuseastme eripreemia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles