Türi võimuliit koguneb täna probleeme lahendama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi koalitsiooni esindajad: Aivar Lõhmus, Jaanus Marrandi ja Jaan Arvola.
Türi koalitsiooni esindajad: Aivar Lõhmus, Jaanus Marrandi ja Jaan Arvola. Foto: AFP / Scanpix

Türi vallas võimul olevad valimisliit Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik, Reformierakond ja Keskerakond kogunevad täna koalitsioonikoosolekule arutama eelmisel nädalala Järva Teataja artiklis avalikuks tulnut, et Türi Arengu sihtasutuse (TASA) juhatuse liige Auris Rätsep on süstemaatiliselt võltsinud ametiauto sõidupäevikut.

Eile arutlesid juhtunu üle Reformierakonna Türi piirkonna liikmed. Piirkonna esimehe ja vallavoliniku Aivar Lõhmuse ütlust mööda on nende seisukoht, et koalitsioonipartner peab juhtunus võtma vastutuse.
Lõhmus lisas, et Reformierakond on vastutuse juba võtnud ning TASA nõukogu esimees Ahto Karu, kes Reformierakonna nimekirjas valimistel kandideeris, astus kohalt tagasi.


Lõhmus on varem öelnud, et kui Rätsep peaks ametis jätkama, siis riivaks see õiglustunnet.
Valimisliit Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik arutas juhtumit nädalavahetusel. Valimisliidu liige ja Sotsiaaldemokratliku erakonna Türi osakonna juhataja Peeter Särg ütles pärast kohtumist, et koalitsioon peab juhtunus võtma vastutuse ja muudatused on vajalikud.


Särg lisas, et valimisliidu liikmed pidasid kõige tähtsamaks seda, et Türil võimul olev koalitsioon jääks püsima, sest see on teinud head tööd. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles