Kümne asemel vaid neli tahtjat

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima Eestis töötanud õpilased.
Maxima Eestis töötanud õpilased. Foto: kuma.fm

Maxima Eesti OÜ oli valmis suvevaheajaks Järvamaa kauplustesse tööle võtma kuni kümmekond koolinoorest huvilist, kuid soovijaid oli vaid neli.

Kuigi Järvamaal soovis pakutud kümnekonnale kohale suveks tööle tulla neli kooliõpilast, hindas Maxima Eesti OÜ avalike suhete juht Katja Ljubobratets kooliõpilaste huvi suvel töötamise vastu väga suureks. «Eriti kiiresti täitusid eelkõige koolinoortele, 16-18aastastele mõeldud töökohad ja samamoodi oli see Järvamaal. Tänaseks on kõik üle Eesti väljapakutud 500 töökohta praktikantidega täidetud ning oleme soovijatest ka koostanud juba ootelisti. Esimesed noored on juba ka tööle asunud,» selgitas ta.

Kooliõpilased leiavad eelkõige tööd kauplustes, kuna seal saab rakendust pakkuda 16-18aastastele noortele. Logistikakeskusesse ja tootmisüksusesse võtab ettevõte avalike suhete juhi teada tööjõudu ja praktikante alates 18. eluaastast. «Järvamaa noored töötavad Paide ja Türi kauplustes, logistikakesksuses on tööl peamiselt Harjumaa noored,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles