Reformierakond leidis sihtasutuse nõukogusse uue liikme

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Pärast kaks nädalat tagasi ilmunud Järva Teataja artiklit, mis paljastas, et Türi Arengu sihtasutuse (TASA) juhatuse liige Auris Rätsep on süstemaatiliselt võltsinud ametiauto sõidupäevikut, teatas sihtasutuse nõukogu esimees Ahto Karu, et astub tagasi.

Reformierakonna nimekirjas Türi vallavolikokku kandideerinud Karu asemel andis oma nõusoleku nõukogu liikmeks hakata samas nimekirjas kandideerinud Andres Tšumakov.


Nõukogu liikmeks saab Tšumakov 1. maist, sest Karu esitas lahkumisavalduse 1. aprillil, kuid vastavalt TASA põhikirjale tuleb lahkumisest teavitada kuu aega ette.
Tšumakov ütles, et TASA probleemidega on ta kursis praegu üksnes ajakirjanduse kaudu. Ta tunnistas, et asub TASA nõukogusse raskel ajal, kuid loodab, et neil õnnestub lahendus leida.


Reformierakonna Türi piirkonna esimees Aivar Lõhmus on varem Järva Teatajale öelnud, et kui TASA nõukogu jätab sihtasustuse juhatuse liikme Auris Rätsepa ametisse, riivab see tema õiglustunnet.
Tšumakov tunnistas, et valetamine ja võltsimine riivavad ka tema õiglustunnet. Rätsepa ametis jätkamise suhtes tal lõplikku seisukohta veel pole, kuid ta lubas arvestada sellega, kui inimene tunnistab oma vigu ja parandab ennast. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles