Türil etendub Jaagup Kreemi ja Tiit Kikase muusikal "Libahunt

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NUKU teatri "Libahundi" etendus 2011 aastal
NUKU teatri "Libahundi" etendus 2011 aastal Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Juba 4. aastat tegutsev Üle- Eestiline Noorte Muusikaliteater toob lavale Jaagup Kreemi ja Tiit Kikase originaalmuusikali “Libahunt”.

Muusikali “Libahunt” maailmaesietendus oli 26. märtsil 2011 Nukuteatris. Üle- Eestilise Noorte Muusikaliteatri lavastaja Lavastaja Kaarel Orumägi lubab publikule vaatemängulist ja fantaasiaküllast lavastust, mis vaatamata oma küllalti karmile sisule sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Muusikalis "Libahunt" mängib 27 noort ja vanemat näitlejat, kes on casting-utega muusikali valitud üle Eesti. Lavastaja Kaarel Orumägi ütles casting-ute kohta, et “Eesti noorte tase on nõrgemaks jäänud, kuid pärlid ei kao. Meie leidsime nad jälle üles!”. Samuti soovitab ta noortel olla julgem ning võtta kinni igast niidiotsast mis võib tulevikus kasuks tulla. “Osavõtust loobumine on kindel kaotus! Võit saab tulla vaid riskides”.

Peaosades säravad Kärt Anton, Janet Vavilov, Saamuel Pilpak, Hille Savi, Mark Oja, Stelle Enn, Madis Joosep Toomel Artur Rassmann jt.

Muusikal “Libahunt” esietendub 12. augustil kell 19.00 Türi kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles