Mis toimub uppujaga vees?

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mudilastega juba veekogu äärde tullakse, siis tuleks neil ka hoolikalt silm peal hoida, sest traagiliste tagajärgedega veeõnnetused võivad juhtuda väga kiiresti. Pildile on tabatud suvine Paide tehisjärv ja tükike rannamelu.
Kui mudilastega juba veekogu äärde tullakse, siis tuleks neil ka hoolikalt silm peal hoida, sest traagiliste tagajärgedega veeõnnetused võivad juhtuda väga kiiresti. Pildile on tabatud suvine Paide tehisjärv ja tükike rannamelu. Foto: Andrus Eesmaa

Seoses viimasel ajal üles kerkinud küsimusega, kuidas inimesed ei pane tähele, kui keegi rannas uppuma hakkab, on Päästeamet teinud lühikese videoloengu, milles selgitatakse, mis toimub uppujaga vees tegelikult ja lükatakse ümber müüdid, et uppuja karjub ja vehib vees.

Video on nähtav siit. Päästeamet soovib ilusat ja suvist nädalavahetust ning tuletab meelde, et lapsi ei tohi jätta vee ääres omapäi, alkohol ja ujumine ei sobi omavahel kokku ning paadis tuleb kanda päästevesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles