Uued ülesanded tegid finaali keeruliseks

Merili Nikkolo
, «Järva Teataja»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi võistkonda kuulunud Arlet Sarnik (vasakult), Käty Kuusemets, Kätlin Kukk, Marleen Kruusamäe, Andre Tammik ja Julia Kozik andsid endast parima. Tulemuseks oli siiski 5. koht ning veidi pettunud näod.
Paide gümnaasiumi võistkonda kuulunud Arlet Sarnik (vasakult), Käty Kuusemets, Kätlin Kukk, Marleen Kruusamäe, Andre Tammik ja Julia Kozik andsid endast parima. Tulemuseks oli siiski 5. koht ning veidi pettunud näod. Foto: Mati Palmet

Reedel Viljandis olnud kolme maakonna «Meediamulli 2011» finaal üllatas järvalasi uute ülesannetega. Järvalastest sai parima, viienda koha Paide gümnaasiumi võistkond.

«Meediamulli» lõppvõistlus ei pannud kolme tunni jooksul proovile üksnes meediateadmisi, vaid ka silmaringi. Näiteks tuli tunda maakondade vappe, riigilippe ning kuulsaid ja ajaloolisi isikuid. Oli ka vaatemängu pakkuv ülesanne, kus pärast küsimusele õige vastuse andmist tuli kiiresti õhupall katki puhuda. Koduülesanne olid teleuudis ja lavastatud pressifoto.

«MEEDIAMULLI 2011» FINAAL

Osalesid kolme maakonna (Pärnu-, Järva- ja Viljandimaa) tublimad võistkonnad. Järvamaad esindasid Paide gümnaasium ja ühisgümnaasium ning Türi gümnaasium.
Kõige paremini läks Paide gümnaasiumi võistkonnal, kes sai 5. koha (35 punkti).
«Meediamulli» finaali esikolmik:
I Viljandi Paalalinna gümnaasium (47 punkti),
II Viljandi maagümnaasium (42 punkti),
III Pärnu Ülejõe gümnaasium (38 punkti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles