Haridusjuhid liitusid IRLi nimekirjaga.

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Isamaa ja Res Publica Liit annab teada, et kuna peab kodulähedast kvaliteetset ja mitmekülgset haridust väga oluliseks, on valimistel IRLi nimekirjaga liitunud veel mitmed haridusasutuste juhid.

Türi volikokku kandideerivad Laupa kooli direktor Kaarel Aluoja, Türi Muusikakooli direktor Silja Aavik ja Türi Põhikooli direktor Ervin Jürisoo, Imavere Põhikooli õppealajuhataja Tiina Lohur, samuti Väätsa Lasteaia direktor Ulvi Ermel, Türi Lasteaia õppealajuhataja Riina Järva ja Türi Ühisgümnaasiumi majandusjuht Urmas Saluste.

Valitava volikogu tegutsemise ajal ehitatakse Türile uus ja kaasaegne põhikoolihoone. Kuid veelgi olulisem on kõigil tasanditel lapse arengut, võimeid ja eesmärke toetav haridus, mis annab oskused kiiresti muutuva ühiskonna nõudmistega toime tulla ning aitab kasvatada ausat ja eetilist kodanikku.

„Türi valla kodanikel peavad olema head võimalused alusharidusest alustades ja gümnaasiumi ning huviharidusega lõpetades. Et see oleks ka majanduslikult pikas perspektiivis võimalik on hea, kui saan näha valda kui tervikut ja suunata otsuseid vallavolikogu tasandil,“ ütles Urmas Saluste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles