Elisa mobiilsideteenuste töö on taastunud

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telefon
Telefon Foto: Erakogu

Tehnilise rikke tõttu ei saanud kliendid täna ennelõunal Elisa võrgus helistada ja sõnumeid saata Ida- ja Lääne-Virumaal. Häiritud olid teenused nii 2G kui ka 3G võrgus. 2G levi puudus muuhulgas ka Järvamaal.

Tehniline rike mõjutas ka teisi maakondi, kus mõnes neist on olemas 2G ja teistes 3G levi. Nendes maakondades said kliendid kasutada mobiilsideteenuseid sõltuvalt, kas nad kasutavad 2G või 3G toega mobiiltelefone. 2G levi oli olemas, kuid 3G levi puudus Harjumaal, Saaremaal, Hiiumaal ja Tartumaal. 3G levi oli olemas, kuid 2G levi puudus Järvamaal, Jõgevamaal, Pärnumaal, Viljandimaal, Valgamaal, Võrumaal ja Põlvamaal.

Mobiilse interneti teenused 4G võrgus toimisid tavapäraselt üle kogu Eesti.

Elisa palus klientidel, kes asusid häiritud piirkonnas, teha seadmetele taaskäivitus ehk restart. See võimaldab mõnedel juhtudel lülitada seadme teise tuumikvõrku.

Rike sai alguse koostööpartneri plaanilisest katkestusest täna öösel, 03.09.2018 vahemikus kell 03.00-03.30. Spetsialistid on nüüdseks rikke kõrvaldanud.

Elisa vabandab ebamugavuste pärast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles