Arenduskeskus viib ettevõtjad Pärnumaale

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa
Pärnumaa Foto: Erakogu

Järvamaa arenduskeskus viib maakonna ettevõtjad Pärnumaale turundusnippe üle võtma.

Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner sõnas, et kavas on külastada kuut Pärnumaa ettevõtet. "Reisisihtkohad valisid mentorklubis osalevad ettevõtjad," lisas ta.

Turundusnippe on kavas koguda naturaalsete käsitöövaipade tootjalt, ühelt Euroopa suurimalt kodutekstiili tootjalt, Pärnumaa ühelt nüüdisaegseimalt spaskeskuselt, väikemööblitootjalt ja maailma haardega laepaigaldajast ettevõtjalt.

Järvamaa ettevõtjate arengureis on 27. septembril ja just neile koostatud kava alusel. Kava on koostanud Eesti kaubandus-tööstuskoja reisijuht Toomas Kuuda.

Ettevõtmist toetab  Euroopa Liidu Regionaalarengu fond ning Järvamaa omavalitsuste liit. Osalejatele on arengureis tasuta, ainuke tingimus on eelnev kirjapanek, mida saab teha siin. Grupi suurus on 25 ettevõtjat. Kümme on Piisneri andmetel juba end kirja pannuid, kirjapanek kestab, kuni kohti jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles