Paide Wabalinna majas algasid taas maleõhtud

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maleõhtu
Maleõhtu Foto: Erakogu

Eile toimus Wabalinna majas sügishooaja esimene maleõhtu, kus võitjaks osutus Mihkel Vohla 5 punktiga maksimaalsest kuuest. Teisele ja kolmandale kohale tulid Priit Värk ja Viljar Pennert.

Maleõhtu eestvedaja Priit Värk ütles, et seekord oli kohal küll kõigest neli mängumeest, kuid võistluspinget jagus hulgaliselt. „Tänu Rahandusministeeriumile ja kohaliku omaalgatuse programmi toetusele saime soetatud endale digitaalsed malekellad ja kasutasime neid esmakordselt. Uued kellad võimaldavad mängida ajakontrolliga, kus iga käiguga lisandub sekundeid mängijale juurde ning see lisas partiidele omajagu atraktiivsust,“ selgitas Värk

„Seekord oli osavõtt napp, sest lihtsalt mitmed tavapärased osalejad ei saanud isiklikel põhjustel tulla. Aga juba on planeeritud ka järgmine maleturniir – Järvamaa meistrivõistlused kiirmales ja see toimub 8. oktoobril Jahindusklubis,“ rääkis ta.

Värk sõnas lõpetuseks, et eesmärk on korraldada maleturniire vähemalt kord kuus ja niimoodi populariseerida malet Paides.

Eileõhtune matš lõppes nii:

Mihkel Vohla 5 p

Priit Värk 4 p

Viljar Pennert 3 p

Kaiu Truberg 0 p

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles