Aasta sädeinimese konkurss hämmastas korraldajat

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukant Järvamaa juhatuse esimees Eve Rõuk
Kodukant Järvamaa juhatuse esimees Eve Rõuk Foto: Erakogu

Täna lõppevale Kodukant Järvamaa aasta sädeinimese konkursile on seni esitatud vaid kaks kandidaati, korraldaja loodab veel viimase päeva heale saagile.

Kodukant Järvamaa juhatuse esimees Eve Rõuk oli lausa hämmeldunud kui kitsid on inimesed teiste märkamisel. „Olen ergutuskirju saatnud nii küladesse kui ka omavalitsustele, et nad tunnustaksid konkursile esitamisega külades tegutsevaid inimesi, kuid siiani on neid vaid kaks,” imestas ta.

Rõugu meelest saab juba ainuüksi märkamisega avaldada tublimatele avalikku tunnustust nende tulemusliku tegutsemise eest ning nii saab ühiselt teavitada üldsusele ka maa- ja külaelu olulisusest.

„Täna on veel viimane päev tegutseda ja kandidaate võivad esitada nii omavalitsused, äriühingud, üksikisikud kui ka mittetulundusühingud. Loodan, et pärast koolipäeva lõppu leian ekirja postkastist kohe õige mitu esitatud kandidaati,” lootis ta.

AASTA SÄDEINIMESE aunimetus omistatakse üksikisikule, kes oma tegevusega on kaasa aidanud maa- ja külaelu positiivsele arengule. Olulised kriteeriumid hindamisel on isiklik avatus, aktiivus, koostööoskus ja tuntus oma kodukohas, võimalusel ka maakonnas.

Eeltäidetud ankeedivorme ootab Rõuk Kodukant Järvamaa e-posti aadressile: jarvamaakodukant@gmail.com

Konkursi võitjad selgitab välja viieliikmeline hindamiskomisjon.

Parimate tunnustamine toimub Järvamaa kodanikuühiskonna konverentsil, 21. novembril Villevere koolimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles