Vabaühendused saavad uue kujundaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Jäetma
Signe Jäetma Foto: Erakogu

Järvamaa arenduskeskuses vahetub 1. novembrist vabaühenduste konsultant. Viis aastat konsultandi ametit pidanud Kaspar Tammisti asemel asub tööle Tallinna ülikoolis sotsiaaltööd õppiv Väätsal noortega tegelev noor neiu.

Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp sõnas, et kui viis aastat maakonnas vabaühenduste nägu ja tegu kujundanud ehk konsultandina töötanud Kaspar Tammist otsustas ameti maha panna, võttis see ta esmalt tummaks. Noore mehe ära kuulanud, mõistis Puusepp Tammistit ja ei hakanud teda keelitama ametisse edasi jääma. «Austan Kaspari soovi edasi liikuda ja hindan ausust, et konsultandi amet on talle ennast ammendanud. Kaspar on nüüd Maiko Kesküla järel teine, kes tuli meile tööle noorena ning arenes isdiklikult hästi palju tööl oldud aja jooksul,» sõnas Puusepp.

Nii kuulutati konsultandi ametikohale konkurss, kuhu saabus kaheksa avaldust ja kaks neist kutsuti vestlusele. Kui väljavalitu loobus Puusepa sõnutsi ametisse asumisest isiklikel põhjustel, asuti uut kandidaati otsima juba läbirääkimiste teel. «Nii jõudsime 21 aastase noore neiuni Signe Jäetma. Paide tüdruk, kes sobis meile ideaalselt. Temaga vestlus oli väga meeldiv, kui arukas, asjalik ja indu täis noor, kellele lausa tuleb võimalus anda,» kinnitas Puusepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles