Juhid õpivad lahendama konflikte töösuhetes

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

PARE (Eesti Personalijuhtide Ühing) Järvamaa töögrupp ootab kõiki tänaseid ja tulevasi PAREkaid õppima konfliktide lahendamsit töösuhetes. Koolitus on tasuta.

PARE (Eesti Personalijuhtide Ühing) Järvamaa piikonnajuht Vivika Barnabas sõnas, et neljapäeval, 2. novembril Järva maavalitsuses toimuvale klubi  kokkusaamisele tuleb Taimi Elenurm rääkima erimeelsuste lahendamisest töösuhetes (sealhulgas nende ennetamisest ja konflikti äratundmisest). Kõik erimeeldused vajavad ettevalmistust, läbimõeldud tegutsemine loob parema pinnase konstruktiivseks aruteluks ja ei lase emotsioonidel liigselt juhtida.

„Klubi koosviibimisel arutleme, kuidas lahendada konfliktne situatsioon võimalikult neutraalselt ja millised on võimalikud tehnikad, kõneleme ka töösuhete korrektsest lõpetamisest viisil, sest oluline on saata töölt lahkuv inimene ära nii heade emotsioonidega kui võimalik. Ükski astus ei saa lubada endale seda, et kibestunud töötaja hakkab lahkudes ettevõtte mainet kahjustama," teadis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles