Tööd alustas uus tööportaal

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Tänasest alustavas anonüümsusel põhinevas tööportaalis keskendutakse inimese oskustele ega lubata diskrimineerimist soo, emakeele ega vanuse järgi.

Spetsialistidele ja juhtidele suunatud Eesti esimese anonüümse talendipanga ja tööportaali Talentest.ee tegevjuht Karin Kustavus kinnitas, et töötajate leidmisel keskendub kogu kandideerimisprotsess inimese oskustele ega luba diskrimineerimist seda võimaldavate tunnuste alusel nagu sugu, emakeel, vanus. „1. novembrist saavad kõik ettevõtted keskkonnaga liituda, talentidega tutvuda ja uuenduslikul moel endale uusi töötajaid leida tasuta ja nii kuni aasta lõpuni,” kinnitas ta.

Kustavuse meelest aitab uudne lähenemine passiivsetel kandidaatidel, kes täna töötavad, aga hoiavad töömaastikul silmad lahti, olla tööpakkumistele lihtsa vaevaga avatud. Samuti loob see tööandjale kiire ülevaate, kas kandidaat sobib oma oskuste poolest otsitavaks spetsialistiks või juhiks. “Üle 30 protsendi täna keskkonnaga liitunutest töötab juhtivatel ametikohtadel, mis näitab, et inimestel on ka kõrgetel positsioonidel huvi konfidentsiaalselt tööturul ringi vaadata, saada teada, kui nõutud nad on,” teadis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles