Türi kolledži hoonest võib saada lasteaed

Merili Nikkolo
, «Järva Teataja»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Särevere lasteaia õpetajad Triin Kaljur (vasakul) ja Eve Vooremäe annavad Marcusele (vasakult), Ketlinile, Kärdile, Oliverile, Kennertile ja Tiiale joonistamiseks näpunäiteid. Sügisel peavad nad arvatavasti kolima Türi kolledži majja.
Särevere lasteaia õpetajad Triin Kaljur (vasakul) ja Eve Vooremäe annavad Marcusele (vasakult), Ketlinile, Kärdile, Oliverile, Kennertile ja Tiiale joonistamiseks näpunäiteid. Sügisel peavad nad arvatavasti kolima Türi kolledži majja. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskus lõpetab 31. oktoobril Särevere lasteaia rendilepingu, sest vajab ruume õpilaste majutamiseks. On võimalik, et lasteaed kolib Türi kolledži majja.

Kutsehariduskeskuse juht Rein Oselin selgitas, et paraku vajab kool sügisel õpilaste majutamiseks lisaruumi. «Sügisel, kui Säreveres valmib ehituseriala õppehoone, kolib Paidest Säreverre umbes 250 õpilast, siis on iga ühiselamukoht oluline,» põhjendas ta.

Särevere lasteaiale pakkus kool asendusruume senises täiskasvanute koolituse majas. Türi abivallavanem Vahur Salom lausus, et kutsehariduskeskuse pakutud võimalus neile ei sobi, sest ruumid ei vasta lasteaedadele kehtestatud nõuetele ja vajavad seetõttu suuri investeeringuid.

Vahur Salom ütles, et arutatud on ka võimalust paigutada lapsed ajutiselt teistesse valla lasteaedadesse, kuid kõige usutavam on, et sügisel kolib lasteaed Türi kolledži majja, mis jääb tühjaks, kui Tartu Ülikool viib tudengid üle Tartusse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles