Üle mitme aasta tõusis tänavu küttepuude hind

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küttepuud
Küttepuud Foto: Erakogu

Paar-kolm aastat stabiilsena püsinud küttepuude ruumimeetri hind tõusis tänavu kuni kolm eurot ja seda  mitte seetõttu, et ettevõtja oleks tahtnud rikastuda.

Türi vallas küttepuude valmistamisega tegelev Alliku Grupp OÜ juhatuse liige Toomas Müürsepp tunnistas, et on küttepuude hinnatõusu juba nii paljudele pidanud selgitama, et on sellest lausa tüdinenud. „Inimesed on sedavõrd hinnatundlikud, et iga euro juurdeküsimist pead neile selgitama. Kuid me ei tee seda ju selleks, et tahaks nüüd järsku ettevõtjana rikastuda, vaid elu sunnib selleks, kui tahad ettevõtjana ellu jääda,“ kinnitas ta.

Müürsepp lisas, et kõikide puitmaterjalide hind ehk nii paberipuu kui ka palgi oma on tõusnud.  Nii ka küttepuu hind. "Kui mina pean küttepuuks kolme meetrise lepa sisse ostma kallimalt, siis ei saa ma sellest ka küttepuud kuidagi sama hinnaga välja müüa,“ selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles