Lillelaada korraldaja tuleb turule uue laadaga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi juht Liivi Lintlom
Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi juht Liivi Lintlom Foto: Erakogu

Aastaid Türil lillelaata korraldav Türi Aianduse ja Mesinduse Selts korraldab tänavu esimese jõuluturu.

Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi juht Liivi Lintlom ütles, et 16. detsembril korraldavad nad Türi turuplatsil jõuluturu. "Meie soov on lisada Türi linnapilti juurde hubast jõulumelu, anda võimalus pakkuda kõigile kaubeldasoovijatele teemakohaseid tooteid," sõnas ta.

Kui lillelaadal eelistab Lintlom külastajatele pakkuda aiandusega seotud kaubavalikut, siis jõuluturul peab külastaja saama varuda toidupoolist ja kingivarusid jõuluvanakotti või nautida lihtsalt piparkoogi ja leivalõhnast talveilma.

"Jõuluturule ootame kauplema Järvamaa ettevõtjaid, talunikke, käsitöötootjaid, õpilasi ehk kõiki neid, kellel on pakkuda midagi sobilikku jõuludeks. Sobivad näiteks käsitöökaubad, talutooted, puu- ja juurviljad, hapukapsad, mesi ja meetooted, koduõlled, jõuluglögid, ulukilihatooted, kodused hoidised, erinevad vürtsid, jõulukuused ja jõulukaunistused," loetles ta.

Korraldajad pakuvad tasuta müügikohta, mõnusat jõulumuusikat ja kuuma teed.

Lisaks on avatud käsitöömaja, kus valmistatakse piparkooke ja jõululeiba ning  Lintlom lubas, et tehakse muudki toredat. "Külla tuleb ka jõuluvana," lisas ta.

Huvilistel palutakse oma kauplemissoovist ja pakutavatest toodetest teada anda hiljemalt 15. novembriks e-posti aadressil liivil@tyri.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles