Kutsehariduskeskus pakub messil auhindu ka tänavu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskus
Järvamaa kutsehariduskeskus Foto: Erakogu

Selleks, et saada Järvamaa messil kutsehariduskeskuselt auhinda, tuleb tänavugi täita kohapeal küsimustik. Kokku loosib kool välja kuni kaheksa sooduskaarti pakutavatele teenustele.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaots sõnas, et eelmisel Järvamaa messil korraldatud küsimustike täitnute vahel auhindade loosimine võeti sedavõrd hästi vastu, et nad otsustasid seda tänavugi teha. Nii annavad tänavugi küsitlusele vastajaid endile võimaluse võita mitmeid sooduskaarte kooli pakutavatele teenustele. „Loosis on lõunasöögid, ratsutamise treeningud ja autosalongi puhastus, kokku kaheksa auhinda,” täpsustas ta.

Väljaots lisas, et auhindade kättesaamine eeldab üldjuhul eelnevat kokkulepet, sest teenust pakutakse õppetöö protsessi käigus „Vaid sööklas, nii Säreveres kui Paides, saavad kõik lõunat süüa söökla lahtioleku aegadel,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles