Ka järvalasi kandideerib Elutöö ja Veeteo auhindadele

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Eesti Vee-ettevõtete Liit annab tänasel tunnustussündmusel Rapla Kultuurikeskuses kätte auhinnad ja tunnustab ühistegevusse panustajaid ning tublisid tööinimesi. Elutöö auhinnale kandideerivad kümme ja auhinnale Aasta Veetegu neli kandidaati.

Elutöö auhinna väljaandmisega soovib Eesti Vee-ettevõtete Liit ( EVEL) tunnustada inimest, kes on Eesti veemajandussektori arengule pühendanud tähelepanuväärse osa oma elust ja tööalasest tegevusest ning jätnud tunnustust vääriva jälje veemajanduse arengusse.

Elutöö auhinnale kandideerivad Paide Vee juht Jaan Madis, dotsent Jaan Karu, Keskkonnaministeeriumi asekantsler Harry Liiv, Rakvere Vee juht Urmas Krikk, projekteerija Erni Metsal, meditsiinidoktor Küllike Birk, KIK juhataja Veiko Kaufmann ning veemajanduse arendajad Heiki Arro, Meelis Kaseväli ja Jüri Rahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles