Tallinna-Tartu maanteelt röövitud mees on endiselt kadunud kui vits vette

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajar
Kajar Foto: Politsei

Kolm aastat tagasi, 2014. aasta 5. detsembri öösel Tallinna–Tartu maanteel Ardu kandis röövitud (toona 43aastane) Kajar Paas on seni kadunud.

Lääne prefektruuri pressiesindaja Andra Jundas ütles, et hetkeseisuga ei ole politseil sellele juhtumile midagi uut lisada.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinholdi sõnul uut infot neil välja tuua ei ole. „Kriminaalmenetlus jätkub,“ ütles ta.

Kolm aastat tagasi kirjutas Järva Teataja, et 5. detsembri öösel tulistasid seni kindlaks tegemata kurjategijad Tallinna–Tartu maanteel Ardu kandis 40aastast Veerat ja röövisid 43aastase Kajari. 

2015. aasta kirjutas Postimees, et Paasi kadumine pälvis meedia suure tähelepanu, sest ta elukaaslase väitel mees rööviti. Kõik olevat juhtunud Tartu–Tallinna maanteel Ardu lähedal, kui nad olid oma Mercedesega öisel ajal teel Tallinna tuttavate juurde.

Naise väitel peatusid nad pimedal maanteel, sest arvasid teel seisnud musta maasturit abi vajavat. Maasturist väljunud kaks meest olevat aga Kajar Paasi üllatuseks ta jõuga kaasa viinud. Jahmunud naine keeranud seepeale autonina Järvamaa poole ja naasnud koju.

Kuus tundi hiljem avastanud ta endas kuulihaava, misjärel sõitnud omal jõul Paide haiglasse. Haavatud naisest teatasid politseisse arstid.

Siit algaski omapärase kuriteo uurimine. Alguses arvati, et Paasi kadumine võib olla kriminaalse taustaga inimeste omavaheline jõumäng ja mees võib peatselt ise välja ilmuda.

Et Kajari vend oli mõni aeg tagasi vahistatud seoses uimastiäriga, oli õhus võimalus, et Kajari kadumine võib olla seotud sooviga mõjutada tolle kuriteo asjaosalisi. Pärast mitu päeva kestnud ootamist oli aga selge, et selle kivi alt ei tasu vähki otsida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles