Löömine Müüsleris: Bemmi-Kristjani teod ei piirdu Järvamaal vaid kiiruseületamisega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Äsja kirjutasime, et sel suvel juhtis Kristjan Kattai (tuntud ka Bemmi-Kristjanina) Järvamaal Ambla vallas Aravetel Maarjamõisa tee 1.km-l Piibe mnt suunas mootorratast Suzuki 6SX-R 1000 kiirusega 126 (+/- 7) km/h ning püüdis ka politsei eest põgeneda. 

Sellega mehe teod Järvamaal aga ei piirdu.

 

2016. aasta 15. oktoobri öösel lõi Kattai Järvamaal Kareda vallas Müüsleri külas asuva söögikoha ees meest rusikaga näkku, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Selle teo eest mõisteti talle kuus kuud vangistust.

KarS § 65 lg 1 alusel liideti antud karistusele 9. detsembril 2016 Harju Maakohtu poolt mõistetud karistus 1 aasta 5 kuud ja 28 päeva vangistust, mis tegi liitkaristuseks 1 (üks) aasta ja 9 (üheksa) kuud vangistust. KarS § 74 lg 1 alusel jäi vangistus tingimisi kohaldamata, kuid süüdimõistetu allutati katseajaks kriminaalhooldaja järelevalve alla, seda tingimusel, et Kristjan Kattai ei pane 2 aasta ja 6 kuulise katseaja jooksul toime uut kuritegu ja täidab talle KarS § 75 lg 1 sätestatud käitumiskontrolli ajaks kehtestatud kontrollnõudeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles