Lõviklubi ulatas noortele jalgpalluritele abikäe

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aarne Krass annab üle Norrast kingiks saadetud jalgpalli budsad.
Aarne Krass annab üle Norrast kingiks saadetud jalgpalli budsad. Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Laupäeval Paide E-Piima spordihallis toimunud Paide Cup 2017 jalgpallivõistlusel andsid Lions klubi Paide Bastioni esindajad noortele jalgpalluritele üle 50 paari jalgpallijalatseid.

Lions klubi liige Raivo Raja ütles, et Eesti ja Norra Lions klubide koostöö on olnud aastaid väga hea. Kuna tänavu tähistavad Lions klubid üle kogu maailma organisatsiooni 100. aastapäeva, saatsid Norra klubide liikmed meie noorsportlastele toetusena arvestatava koguse jalgpalli putsasid. «LC Paide Bastion klubile eraldati jaotamiseks 50 paari jalanõusid,» täpsustas Raja.

Klubi andis jalgpallijalatsid üle pühapäeval jalgpalli treeneri Viktor Metsa kasvandike osavõtul toimuval Paide Cup 2107 võistlusel. Karpide kaantel ilutsesid Lions klubi logod ja kõikidesse karpidesse oli lisatud kiri. Kirjad valmistas ette Paide lõviklubi president Aarne Krass, kes andis koos teiste klubiliikmetega kingituse üle Paide valla koolile ja jalgpalli treener Viktor Metsale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles