Viimane kodumäng toob telekaamerad ja auhinnasaju

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa võrkpalliklubi ameeriklastest leegionärid Relyea Dixon Speller (vasakul) ja Jacob Schmiegelt blokeerivad kindlalt vastaste rünnaku.
Järvamaa võrkpalliklubi ameeriklastest leegionärid Relyea Dixon Speller (vasakul) ja Jacob Schmiegelt blokeerivad kindlalt vastaste rünnaku. Foto: Germo Aabla

Reede õhtul saab sel aastal viimast korda E-Piima spordihallis kaasa elada Järvamaa võrkpalliklubi mängule Tallinna Selveriga. Võistluselamust ja suurejoonelist šõud pakkuvast mängust teevad ülekande Kanal 12 ja Postimees.

Järvamaa võrkpalliklubi mänedžer Veiko Tihemets andis teada, et hetkel Credit 24 meistriliigas kümnendat kohta hoidev Järvamaa võrkpalliklubi kavatseb kolmandal kohal asetsevale Tallinna Selverile iga hinna eest vastu hakata ja näidata võrdset mängu.

Kuna Tihemetsa sõnul on tegemist televisiooniülekandega, püüab Järvamaa võrkpalliklubi ka pealtvaatajatele tavapärasest enam meelelahutust pakkuda. «Kaasaelajaid ootavad ees kingitused ja rohkelt loosiauhindu. Üks pealtvaataja saab loosi tahtel nädal aega ringi sõita uue Škodaga,» tutvustas ta võimalusi.

Lastele on meelelahutuseks spordihalli üles pandud batuut ning meeleolu kütavad muusika ja eriefektidega üles Rapla ööklubi Madhouse diskorid. Vaheesinemised on Fenella tantsutüdrukutelt.

Kaasaelajaid ootavad ees kingitused ja rohkelt loosiauhindu. Üks pealtvaataja saab loosi tahtel nädal aega ringi sõita uue Škodaga

Teleülekannet kommenteerivad tuntud võrkpallikohtunik Kert Kärner ja Paide linnapea Priit Värk.

Tihemets kutsus kohalikku rahvast mängu vaatama, et osa saada toredast spordipeost ja kaasa elada oma meeskonnale. Mäng algab kell 19, kuid saali tasub tulla kindlasti juba varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles