Grit Šadeiko hakkas heategevuspatrooniks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko lööb kaasa heategevuslikus kampaanias, mille abiga saab 600 peret koduapteegi komplekti.
Grit Šadeiko lööb kaasa heategevuslikus kampaanias, mille abiga saab 600 peret koduapteegi komplekti. Foto: Benu Apteek

Eesti Maaomavalitsuste liit kaardistas ligi 600 toimetulekuraskustes pere, kes vajavad abi koduapteegi koostamisel. Heategevusfond Dharma koostöös Benu Apteegiga algatas jõulude eel kampaania, mille kaudu saavad apteegikülastajad teha annetusoste puudust kannatavate perede koduapteekidesse.

Heategevuskampaania patrooni ja seitsmevõistleja Grit Šadeiko sõnul tuleb hea tervise vundamenti laduda juba lapsepõlvest. “Kahju on tõdeda, et meil on Eestis peresid, kes erinevate raskuste tõttu on olukorras, mis ei võimalda soetada koju igapäevaseid tervise- ja apteegitooteid. Oma kogemusest tean, kui oluline on õige vitamiinide ja mineraalide tasakaal, eriti kasvava organismi puhul. Rääkimata veel jahedal ajal külmetuste leevenduseks köhasiirupi ostmisest või ka korralikest vahenditest väiksemate traumadega toimetulekuks,” rääkis ta.

“Kuniks meil on lapsi, kelle kodus pole korraliku koduapteeki, kutsun häid inimesi kampaanias kaasa lööma, et kõikidel lastel oleks võimalus kasvada terveks ja tugevaks,” lisas Šadeiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles