Mäos tegutsev ettevõte püüab keskkonnasõbraliku ettevõtte tiitlit

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: palstrex.ee

Keskkonnaministeeriumi teatel saavad huvilised kolmapäevast kuni 26. detsembrini osaleda veebis aasta keskkonnateo ja aasta keskkonnasõbraliku ettevõtte valimisel.

Oma lemmiku poolt saab hääletada www.keskkonnatunnustused.ee kodulehel. Keskkonnateo konkursile on esitatud mitmeid projekte, mille eesmärgk on kaasa aidata looduse kaitsmisele ning keskkonnateadlikkuse suurendamisele. Kandidaatide seas on esindatud nii lindude, kalade, veekogude, metsade, niitude kui ka üldisemalt keskkonna heaolu ning jätkusuutlikkuse eest seisnud ettevõtmisi.

Aasta Keskkonnateo kandidaadid on tänavu MTÜ Kotkaklubi, MTÜ Väikese väina selts, Keskühistu Eramets, MTÜ Organic Estonia, ERR-i saatesari „Wend Weis“, Tartu loodusmaja, Eesti kalastajate selts, kodanikuliikumine Eesti metsa abiks ja MTÜ Lõuna-Eesti kalastajate klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles