Täisterasepik sai pääsukesemärgi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täisterasepik.
Täisterasepik. Foto: Eesti Pagar

Üheteistkümne Eesti ettevõtte seas sai hiljuti oma tootele pääsukesemärgi ka Järvamaal tegutsev Eesti Pagar, kelle täisterasepiku kodumaises kvaliteedis võib kindel olla.

Kokku sai Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas toimunud toidutoodete hindamise tulemusel Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi kandmise õiguse 24 toodet. Pääsukesemärk näitab lisaks toote kõrgele kvaliteedile ka seda, et toidutoote valmistamisel kasutatud põhitooraine on kasvanud Eestis.

Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus ütles, et pääsukesemärgiga tunnustatud toodete hulgast leiab nüüd Hiiumaa mett, Tartumaal kasvanud marjadest valmistatud toormoose, kodumaiseid kanamunasid, erinevaid pagaritooteid ja teisi väärt Eesti toidutooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles