Jõuluilus traktor müüdi maha

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ka sel aastal rõõmustab möödasõitjaid Türi äärelinnas valgusvoolikutega ehitud traktor. Tegemist on John Deere kõige müüdavama R seeria traktoriga JD 6175R ning masina võimsuseks on 175 hj.

Masin on varustatud käed vabad juhtimissüsteemiga, millele viitab ka katusel olev kiivrikujuline antenn. Traktori valgustamisel kasutati nüüd samu led-valgusribasid kui 2015. aastal, mil traktor Baltic Agro Machinery müügihalli ees esimest korda ära ehiti. Toona võeti kasutusele vaid valge valgus. „Kuid tundus, et see ei too piisavalt esile John Deere rohelist ja kollast värvilahendust. Seetõttu kasutame alates eelmisest aastast värvilist lahendust. Sel aastal panustasime ka valgustussüsteemi töökindlamaks muutmisele,” selgitas Baltic Agro Machinery OÜ Türi tehniline nõustaja Janek Tigavas. Ta lisas veel, et väikseid mõtted, kuidas traktorit järgmiste jõulude ajal kaunistada, juba on. „Kuid seda näeme järgmiste jõulude ajal,” märkis ta.

Kõnealune traktor ise on tegelikult juba müüdud ja kauaks ta möödujaid oma iluga veel rõõmustab, sõltub Tigavase sõnul juba kliendi ja müügimehe vahelisest kokkuleppest. „Loodame, et tal ei teki veel enne jõule tahtmist traktorit endale ja perele jõulukingiks koju viia,” kõneles Tigavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles