Lapsed rõõmustasid treenerit medalitega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marii Heleen Jõgiste/ Anneli Oro 1.koht; Birgit Sõrmus/ Teele Viilup 2.koht
Marii Heleen Jõgiste/ Anneli Oro 1.koht; Birgit Sõrmus/ Teele Viilup 2.koht Foto: Spordiklubi Kati

Laupäev, 16. detsember, andis Spordiklubi KATI juhile ja treenerile Katrin Kaasikule taas põhjust oma õpilaste pingutuste üle rõõmu tunda. Tallinnas toimunud Twisteri talveturniirilt toodi koju 7 individuaalset ja 8 sünkroonhüpete medalikomplekti.

Laupäev, 16. detsember, andis Spordiklubi KATI juhile ja treenerile Katrin Kaasikule taas põhjust oma õpilaste pingutuste üle rõõmu tunda. Tallinnas toimunud Twisteri talveturniirilt toodi koju 7 individuaalset ja 8 sünkroonhüpete medalikomplekti. Laagri spordihoones toimunud Twisteri Talveturniiril võisteldi nii individuaal- kui ka sünkroonhüpetes mini-, laste B, laste A, noorte- ja juunioriklassis.

Spordiklubi KATI lastest ja noortest saavutas miniklassi individuaalhüpetes tüdrukutest Berit Lepp esikoha ning poistest Alan Richard Itse  II koht. Sünkroonhüpetes tuli kaks II kohta, tüdrukutest Berit Lepp/Arabel Pedoson (Tartu BG) ning poistest Alan Richard Itse/Rasmus Rannik.

Laste B vanuseklassis saavutasid individuaalhüpetes tüdrukutest Marii Heleen Jõgiste esikoha ja Birgit Sõrmus teise koha ning poistest Mihkel Liiva esikoha.

Sünkroonhüpetes võitsid tüdrukutest Marii Heleen Jõgiste/Anneli Oro esikoha, teise koha väärilise tulemuse hüppasid Birgit Sõrmus/Teele Viilup ning poistest Mihkel Liiva/Maikel Liiva.

Laste A vanuseklassi tüdrukute sünkroonhüpetes saavutasid Kaisa Wirth/Greete- Getriin Osolin teise koha.

Noorteklassis saavutas individuaalhüpetes Merlin Klemm kolmanda koha ning sünkroonhüpetes Elis Kraav/Karolina Anvelt samuti kolmanda koha.

Juunioriklassi individuaalhüpetes hüppas tüdrukute arvestuses Krete Kaasik end esikohale ning sama vanuseklassi sünkroonhüpetes saavutasid Krete Kaasik/Anneli Kuldkepp (Ak. Twister) samuti esikoha.

Kaasik kinnitas, et kõik lapsed ja noored võistlesid hästi, ka need, kes poodiumile ei jõudnud.

Kokku treenib spordiklubis ca 60 last, kellele järgmised suuremad võistlused on Paides, 31. märts-1.aprill 2018. "Vahepeal õpime uusi seeriaid," tutvustas ta järgnevate kuude treeningplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles