Elekter kadus: Paide gümnaasium mattus pimedusse, sähvivad vaid mobiililambid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul mattus Paide gümnaasium pimedusse. Koolimajast kadus elekter. 

Kooliõpilased andsid teada, et nii umbes kella 7.50-7.55 kadus koolist elekter. Õpilastele öeldi, et orienteeruvalt, et kell 11 tuleb koolimajja elekter tagasi.

Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste ütles, et tegemist on tehnilise rikkega, mida ei õnnestu Elektrilevil enne kella 11 kõrvaldada. Ehkki õpilased üritasid endid ja koolitükke  nutitelefonidega valgustada, pole see õppimiseks siiski sobiv keskkond.

Talviste lisas, et elektripuudumise tõttu pole koolis ka vett, mis tähendab, et õpilased ei saa kasutada ka tualettruume ning kooli sööklal pole võimalik lapsi toitlustada. Sellest kõigest ajendatuna, saatsid õpetajad lapsed koju ning õppetööd täna koolis ei toimu.

Talviste märkis, et elektrikatkestus rikkus ära küll kooli tööpäeva, kuid õnneks polnud tänasele päevale kavandatud ühtki suuremat jõuluüritust.

Teadaolevalt tuli elekter kooli tagasi kella 10 paiku.

Foto: Sten Perillus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles