Tehnikasportlased alustasid hooaega mitmel rindel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva ekipaaže tegi lõppenud Tallinna rallil kaasa kaks. Kui David Sultanjants oli sunnitud ralli mootoriprobleemide tõttu katkestama, siis Roland Muraka sõidule jättis jälje tema kasutuses olnud Mitsubishil ilmsiks tulnud elektroonikaprobleemid.
Järva ekipaaže tegi lõppenud Tallinna rallil kaasa kaks. Kui David Sultanjants oli sunnitud ralli mootoriprobleemide tõttu katkestama, siis Roland Muraka sõidule jättis jälje tema kasutuses olnud Mitsubishil ilmsiks tulnud elektroonikaprobleemid. Foto: Rando Aav/ rally.ee

Nädalavahetusel tegid Eesti suviste meistrivõistlustega Kosel algust motokrossi- ja Raplas kardisõitjad. Ühtlasi jätkusid pärast kuudepikkust pausi Honda Tallinna ralliga ka Eesti autoralli-meistrivõistlused.

Eelmisel reedel ja laupäeval sõidetud Tallinna rallil oli Järva ekipaaže stardis vaid kaks ja neistki sai lõpuaja raskustega kirja üks. David Sultanjants ja Jaan Põldsepp olid masina mootoriprobleemide tõttu sunnitud katkestama.

Mitsubishi Lancer Evo 9-ga sõitnud Koeru keskkooli abiturient Roland Murakas ja kaardilugeja Kalle Adler lõpetasid ralli üldarvestuses 31. kohaga. Klassis N4 olid nad 14. kohal.


Möödunud laupäeval Raplas olnud Raha24 Eesti kardispordi-meistrivõistluste avaetapil käis kolm järvalast. Klassis Micro sõitis Karl Leesmaa end 12 konkurendi seas teiseks. Samas klassis sõitnud Paide poisi Martin Leotootsi kardil avastati tehnokontrollis nõuetele mittevastavusi, mis kukutasid ta eelfinaali stardis viimasele kohale. Kokkuvõttes sai Leotoots Raplas viienda koha. Klassis Rotax minimax oli Jan-Erik Meikup neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles