Jõulude ajal toiduannetusi jagades tuleb tunda toiduohutuse reegleid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10APRIL2015, Lääne-Virumaa, Rakvere
TOIDUPANK, TOIT, SÖÖK, HEATEGEVUS

Fotol: TOIDUPANK TOIDU KOGUMINE KROONIKESKUSE SELVERIS, ANNETUSTE KOGUMINE TOIDUPOES
10APRIL2015, Lääne-Virumaa, Rakvere TOIDUPANK, TOIT, SÖÖK, HEATEGEVUS Fotol: TOIDUPANK TOIDU KOGUMINE KROONIKESKUSE SELVERIS, ANNETUSTE KOGUMINE TOIDUPOES Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Jõulude ajal tegeletakse heategevusega rohkem, kui mistahes muul ajal aastas. Abivajajatele toidu pakkujatel on oluline teada, et iga toiduvaldkonnas tegutsev inimene vastutab enda valmistatud, müüdud või jagatud toidu ohutuse eest. 

Heategevusorganisatsioonid peavad olema veendunud, et toiduvalmistamise ja toitlustamise koht või toiduainete säilitus- ja transporditingimused on selleks tegevuseks sobivad, kirjutab Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna juhataja Heneli Lamp.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles