Jõud tegi aastast kokkuvõtteid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu vallavanem Kalju Kertsmik seisab Valgehobusemäel koos poolteist aastat tagasi puhkekeskusse võetud kassi Timoga koha peal, kuhu loodab projektirahaga lasta ehitada 911 meetrit pika ja neli meetrit laia rullsuusaraja.
Albu vallavanem Kalju Kertsmik seisab Valgehobusemäel koos poolteist aastat tagasi puhkekeskusse võetud kassi Timoga koha peal, kuhu loodab projektirahaga lasta ehitada 911 meetrit pika ja neli meetrit laia rullsuusaraja. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti maakondade spordiliite ühendava Eestimaa spordiliidu Jõud koosolekul valiti aasta tegija,  tiitli pälvis 13. Eestimaa talimängude ja 42. Eesti linnade suvemängude korralduse initsiaator, eestvedaja ja elluviija Lauri Drubinš.

 

Lisaks tunnustati laupäeval Kose kultuurikeskuses Jõu aastat kokkuvõtval üritusel tegijaid kolmes maakondlikus kategoorias: noortetreener, kohaliku spordielu edendaja ja piirkondlik spordisündmus. 

Järvamaa aasta noortetreener on kergejõustikutreener Veiko Valang, aasta tegija, kohaliku spordielu edendaja Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik ning aasta piirkondlik spordisündmus Järvmaa liikumissari «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa», mis tähistas tänavu kümnendat aastat. 

Aunimetusi jagab Jõud alates 2003. aastast üksikisikutele või isikute rühmale, kelle töö ja tegevus on silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud spordiliidu arengut. 

Eestimaa spordiliidu Jõud aasta tegijaid valiti maakondade spordiliitude esitatud kandidaatide hulgast vastavalt aasta tegija 2017 juhendile. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles