Korvpalli tantsutüdrukuid iseloomustab särtsakus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T
T Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Paide Viking Window kodumängudel hoiavad põnevust üleval pallipõrgatajad, siis vaheajal on pealtvaatajate silmad tantsutüdrukutel. Türilt tulevatel tantsutüdrukutel.

Türi tantsustuudio Stella rühma juhendaja on esimest hooaega Katrin Särkinen. «Tantsijaid on 14 ja valdavalt on Türi ühisgümnaasiumi X–XII klasside õpilased,» selgitas ta. «Nii nagu mina olen uus, on ka päris paljud tantsijad tänavu rühmas uued. Ühine on tantsutaust. On näha, et tüdrukud on eelnevalt tantsimisega tegelenud, kes rahvatantsu, kes hiphopiga.»

Stella rühma neiud harjutavad kavasid kaks korda nädalas Türi kultuurikeskuse tantsuklassis tunniajastel treeningutel. Keskeltläbi üle nädala reedeti esinevad nad Paide E-Piima spordihallis esiliigas kaasa lööva Paide Viking Window mängudel. «Praegu ongi meie väljund vaid korvpallimängud, kus meil on esitada üheminutised kavad,» ütles Särkinen. «Detsembris esineme ka Taikse jõulupeol. Sinna paneme kokku mitu tantsu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles