Motomehed kehastusid taas jõuluvanadeks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täpselt nagu aasta tagasi jõulude ajal, võtsid motoklubi Amlempois MC liikmed kaasa sõbrad (motoklubidest Patune Mcc ja Road Beast MC) ja üheskoos ette lastele kommipaki jagamise tuuri.

Sel aastal äratati raudruunad talveunest juba reedel, selga tõmmati punased kuued, ette pandi valged habemed ning mootorite põrisedes viis pakijagamisring motomehed laste juurde nii Paides kui Türil.

Motoklubi Alempois MC president Martin Kruus selgitas, et esmalt külastasid nad Lokuta lasteaeda, seejärel põikasid teel Paidesse Türi-Alliku lasteaeda ning tuuri lõpetasid Paide perekodus. Tuuril jagati komme ja koppipakke, perekodu lasted said ka talvist tsiklisõitu nautida. Kokku oli aktsioonis kümmekond punaste kuubede ja valgete habemetega tsiklimeest, neli külgvankriga mootorratast ning üks ATV. 

Eelmise aastal jõululaupäeval jõudsid kolme tsikliklubi esindajad pakijagamistuuriga Paidesse, kus külastasid perekodu ja Järvamaa lasteabikeskust. Kümmekond jõuluvanaks riietunud mootorratturit tekitasid linnapildis omajagu elevust, nagu ka tänavu.

Mootorratturite kommikottide kõrval said lasteabikeskuse lapsed toona heade annetajate toel ka kaks lauaarvutit.

Kui mootorratturid on lumeta pühadel viimastel aastatel juba tavaline nähtus, siis sellisel kujul (kommijagamistuur) heategevustuuri korraldasid motomehed Järvamaal kolmandat korda. Samasugust kingituste jagamist korraldavad tsiklimehed Järvamaa kõrval ka Eesti suuremates linnades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles