Surmaga lõppenud peksmine Oisus: kolm kinnipeetud meest, kaks neist nüüdseks vabaduses

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

14. detsembril õhtul kella 6 paiku leiti Järva maakonnas Türi vallas kortermajas 51-aastase mehe peksmisjälgedega surnukeha. Kahtlustatavatena peeti kinni 47- ja 61-aastased mehed.

 

Prokurör Merike Lugns ütles, et kriminaalasi on alustatud ja uurimine käib raske tervisekahjustuse tekitamise paragrahvi järgi, sest mehe surma täpne põhjus selgub alles pärast ekspertiisi valmimist. „Pärast surnukeha leidmist peeti juba neljapäeval kinni kaks samal päeval hukkunuga kohtunud meest, reedel peeti kinni kolmas mees, kes oli samuti korteris viibinud,“ täpsustas ta. „Pärast ülekuulamist vabastati laupäeval kaks kahtlusalust ning prokuratuur esitas kohtule taotluse ühe mehe vahistamiseks. Pärnu maakohus võttis mehe kaheks kuuks vahi alla. Uurimine juhtunu asjaolude selgitamiseks jätkub."

„Me teame, et korteris tarvitasid kolm meest ühiselt alkoholi. Mõnda aega hiljem leiti korterist surnukeha. Tõenäoliselt tekkis konflikt ühise alkoholi tarvitamise käigus,“ ütles Lugna eelmise nädala lõpus. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles