Ministeerium soovitas fondil otsida tegevusele teised katteallikad

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivsus- ja tähelepanuhäire pole üdini halb. Kuigi lapse areng ongi mõnes asjas aeglasem, on ta enamasti füüsiliselt aktiivne ja altim rõõmu jagama.
Aktiivsus- ja tähelepanuhäire pole üdini halb. Kuigi lapse areng ongi mõnes asjas aeglasem, on ta enamasti füüsiliselt aktiivne ja altim rõõmu jagama. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

SA Eesti Lastefond annab teada, et kuna riik ei toetanud nende projekti "Üleriigiline tugi(võrgustik) psüühikahäiretega (sh ATHga) laste vanematele“, on tugirühmade jätkumine suure kahtluse all. Ministeerium soovitab otsida teisi katteallikaid.

SA Eesti Lastefond on tegutsenud 29 aastat projektipõhisel rahastusel, selliseid lastekaitsega tegelevaid MTÜ-sid ja SA-sid ei ole Eestis just palju, teatab fond.

Pahameelt tekitab fondis 2017. aasta detsembris Hasartmängumaksu Nõukogu protokollist loetu, mille kohaselt on Eesti Lastefondi projekt „mõttetu ja ebavajalik" ning toetusest täielikult ilma jätmine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles