Terviserajad ootavad täna rahvast tervislikult aastat alustama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. jaanuari hommikul saab Valgehobusemäel suusatada.
1. jaanuari hommikul saab Valgehobusemäel suusatada. Foto: Kalju Kertsmik
  • Parim viis tervislikumat aastat alustada on ennast liigutada.

Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub kõiki eestimaalasi täna terviseradadele liikuma. Kampaania tarvis on loodud Facebookis üritus "100 rada sinu terviseks", kuhu on ennast osalema märkinud juba tuhanded inimesed.

Uusaastalubadused kipuvad täituma, kui sa ise neile kaasa aitad. Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub kõiki üles uue aasta esimesel päeval oma kodulähedasele terviserajale, et uusaastalubadused saaksid kenasti läbi mõeldud ja esimesed sammud tehtud.

"Tule õue, terviserajale ja tee üks tiir või kaks. Siin ei ole lahtiolekuaegasid, hapnikupuudust ega liikmemaksu. Tule, millal saad. Siin ei huvita kedagi, kui kiiresti või aeglaselt sa liigud. Peamine, et sa ise õnnelik oled," kirjutavad nad üleskutses.

Ettevõtmise eesmärk on innustada rahvas pühade järgselt rohkem liikuma. Väike lootus on seegi, et kui aasta esimene päev meeldivalt värskes õhus veeta, siis pakub samasugust rõõmu terve aasta.

Kes tahavad oma uusaastalubadusest või terviseraja külastusest märgi maha jätta, tehku sellest ka pilte. Piltidele tuleb lisada hashtag #terviserajad ja kui tahad, siis ka #uusaastalubadus ning postitada need Facebookis loodud ürituse alla või Instagrami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles