Ettevaatust autorooli minejad: teeolud pole kiita

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel puhtad ning niisked, märjad või soolamärjad. Nähtavust halvendab aga paljudes kohtades sadav vihm, mis ei lakka ka õhtutundidel.

Põhja pool ja Hiiumaal on paiguti ka udu. Teetemperatuurid on enamasti napilt plusspoolel, kuid põhja ja ida pool kohati nullis või kerges miinuses, mis võib tekitada teedele libedust.

Prognoosi kohaselt jätkub eeloleval õhtul ja ööl sajune ilm. Mitmel pool sajab vihma ning kohati, peamiselt Ida-Eestis, ka lörtsi. Õhutemperatuur jääb õhtul +3..+6 kraaadi ning öösel +1..+6 kraadi vahemikku. Nii õhtul kui öösel võib teedel olla udu. Öösel on idapoolsetes maakondades jäiteoht!

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele: Pimedal teel autost väljudes taga enda ja sõitjate ohutus. Halva nähtavuse korral ja pimeda ajal asulavälisel teel hädapeatumise korral autost sõiduteele väljumisel ja sõiduteel viibimisel kanna ohutusvesti.

Prognoosi kohaselt jätkub eeloleval õhtul ja ööl sajune ilm.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles