PARIMAD SELGED: Järva Teataja pildistamis­võistlusel osalenuid ootavad auhinnad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuki ootab jõule
Nuki ootab jõule Foto: Krystyne Richardt

Jõulude eel kuulutas Järva Teataja välja pühademeeleolus lemmikute pildistamise võistluse. Tulemused olid Järva Teataja www.jt.ee galeriis kõigile hinnata ning nüüd on paremad selged. 

Nagu ikka, saabus konkursile enim kassi- ja koerapilte, kuid ei puudunud ka näiteks linnud. Jõulumeeleolu andsid edasi loomad ehitud kuuskede taustal, loomad päkapikumütsidega ehitud inimeste kõrval, lihtsalt toredates poosides tabatud lemmikud ning loomad, kes ise kandsid kuld-karda ja päkapikumütse.

Galerii avaldasime teise jõulupüha hommikul. Paremad pildid ootasid lugejate toetushääli, mida sai anda 29. detsembri õhtuni. Edasi ütles sõna sekka toimetus.

Nuki ootab jõule
Nuki ootab jõule Foto: Krystyne Richardt

Toimetuse arvamus ühtis rahvahääletuse tulemustega ning seega näeb pildistamiskonkursi esikolmik välja järgmine: kass Nuki (pildistajaks Krystyne Richardt) 183 häält, kass Tipsu (Marjaana Martins) ja koer Tupsu (Luule Värk).

Tipsu imestus on suur , sest täna jäid päkapikud hiljaks..
Tipsu imestus on suur , sest täna jäid päkapikud hiljaks.. Foto: Marjaana Martins

Esikohta ootab auhinnakott, kuhu kuuluvad nii raamatud, helkurid, pastakad kui ka näiteks poekotid. Teist-kolmandat kohta premeerime Järva Teataja meenetega, Toimetus võtab võitjatega ühendust. (JT)

Käisime Tupsuga PAIde lasteaias külas ja kui nägime nende vahvat jõulumaad, siis tahtis koerake kohe seda uudistada. Saime väga vahva pildi jõulumeeleolus koerakesest.
Käisime Tupsuga PAIde lasteaias külas ja kui nägime nende vahvat jõulumaad, siis tahtis koerake kohe seda uudistada. Saime väga vahva pildi jõulumeeleolus koerakesest. Foto: Luule Värk
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles