Maaeluministeerium koondas kahe asutuse tegevused

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluminister Tarmo Tamm tutvumas Järvamaa kutsehariduskeskusega. Loo juures on foto illustratiivselt.
Maaeluminister Tarmo Tamm tutvumas Järvamaa kutsehariduskeskusega. Loo juures on foto illustratiivselt. Foto: Silvi Lukjanov, Urmas Glase

Maaeluministeerium koondas uuest aastast Sakus tegutseva põllumajanduskeskkonna ja Jänedal asuva maamajandusanalüüsi tegevuse ühte asutusse.

Uuest aastast võttis põllumajandusuuringute keskus üle maaeluministeeriumi hallatava maamajanduse infokeskuse ülesanded. Ümber korraldatud asutuse osakonnad, laborid ja katsekeskused jätkavad oma tegevust üldjuhul samade põhiülesannetega.

Maaeluminister Tarmo Tamm sõnas, et maaeluministeerium koondas uuest aastast põllumajanduskeskkonna ja maamajandusanalüüsi tegevuse ühte asutusse, et suurendada sünergiat, avada uusi koostöövõimalusi ja aidata kaasa sektorile uute teadmiste loomisele. „Liidetud asutus saab pakkuda mitmekesisemat ja analüütilisemat tuge põllumajanduspoliitika kujundamisel. Samuti võimaldab liitmine senisest paremini siduda maaeluvõrgustiku tegevused seire-, hindamise- ning teadmussiirde protsessiga,“ lausus Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles